Osvojite MOJA OAZA “Set za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu”

784

Anzotica Cosmetics d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana 2016. godine.

Ime tvrtke dolazi od ilirske božice ljepote Anzotice, koje je u skladu s ciljem tvrtke i proizvoda, a to je kozmetika koja će naglasiti vašu božanstvenu ljepotu.
Iza istraživanja, razvoja, proizvodnje i analize proizvoda stoji stručni tim koji se sastoji od magistra farmacije, diplomiranih inženjera kemije, diplomiranih sanitarnih inženjera, kemijskih tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa. Proizvodnja  proizvoda odvija se u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju u Zagrebu koji su usklađeni sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

O prepoznatoj kvaliteti proizvoda govori i nagrada koju su dobili u kategoriji najbolje kreme za lice od stručnog žirija dermatologa, vizažista i beauty urednika za proizvod Moja Oaza krema za lice Kolagen&Ceramidi, koju ovom prilikom darujemo u poklon setu.

Anzotica Cosmetics jedan je od partnera portala Dubrovnik INsider u tradicionalnom darivanju čitatelja, a u tjednima koji sljede imate priliku osvojiti poklon setove iz linija MOJA OAZA I LUXEA.

U prvom krugu nagradne igre darujemo MOJA OAZA “Set za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu” u kojem se nalaze nježni Med za čišćenje lica, umirujući Zen serum za lice i hidratantna krema Kolagen&Ceramidi.

Detalje o poklon setu možete pogledati OVDJE, a ostalu ponudu pogledajte na stranicama Anzotica Cosmetics-a

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *