OVO JE MILINA ZADNJA ŠANSA ZA ŽIVOT! Djevojčica ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom

335

Mila Rončević, djevojčica je s koja nema još ni  dvije godine, a već godinu dana vodi bitku s leukemijom u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. Obitelj Rončević našla se u poteškoćama jer je  njezino liječenje nemoguće uspješno nastaviti u Hrvatskoj i Europi. 

Apel Milinog tate Marina objavljujemo u cijelosti:

Dragi rođaci i prijatelji,

ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo)

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

P.S. za svaki trošak će biti vođena evidencija dostupna na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se Martina First, šogorica u inbox. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *