PODIGNIMO LETVICU VISOKO: Otvorene su prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju

161

U sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko” Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske. Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu.

U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno. Više informacija o kampu nalazi se u pozivu za sudjelovanje.

Ovime pozivamo sve zainteresirane roditelje da se prijave za sudjelovanje ispunjavanjem Obrasca za prijavu koji se nalazi uz poziv.
Obrazac treba ispuniti i skupa s ostalom potrebnom dokumentacijom pošaljete na e-mail: info@zsok.hr.
Projekt “Podignimo letvicu visoko” sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a sam projekt traje 22 mjeseca.

Poziv za djecu dubrovačko područje 

Prijavni obrazac za sudjelovanje 

Suglasnost roditelja OBRAZAC

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *