POTAJNO PRIŽELJKIVANJE: Što to žene žele od svojih muškaraca?

533

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu dobre izvedbe u krevetu. Otkrivamo vam kojih 5 stvari u krevetu želi svaka žena, a dovest će je do točke najvećeg uzbuđenja.

Kada je seks u pitanju ako se pita većinu trikova, poza i tehnika nikada nije previše. Svako znanje koje će pridonijeti ispunjenju seksualnih fantazija itekako je dobrodošlo.

-Da je podigne Mnogim se ženama sviđa ideja da ih muškarac “zgrabi” i podigne te prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazat će joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenarij može biti uzbuđujuća.

-Da bude pomalo grub Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi pokazati “grubost”. Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu “grubost” koja će je dovesti do točke vrenja.

-Da je vežeNeke žene vole igru dominacije i submisivnosti. Malo vezivanje svilenim šalovima seksi je scenarij u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu. Doznajte i kojih 10 stvari žene najviše žele u seksu.

-Da je polagano skine Strastveno “trganje” odjeće je svakako poželjno no polagano skidanje, lagano potpirivanje vatrice, uživanje u svakom dijelu njezina tijela, za većinu žena, može biti itekako uzbudljivo.

-Da inicira seks u javnostiNe žele naravno napraviti neki prekršaj, no nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvediv scenarij. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu koja zahtjeva ekstra oprez. 

 

IZVOR: zadovoljna.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *