POŽURITE! Cijene ulaznica nikada jeftinije, dobar provod čeka vas u Revelinu

387

Culture Club Revelin povodom feste sv. Vlaha daruje sve svoje goste akcijskim cijenama ulaznica za nadolazeće događaje.

Iskoristite ovu priliku koja traje do subote, 27. siječnja, samo u uredu Revelina i nabavite ulaznice iz prvog kontingenta po cijeni od 100 kuna za koncert Severine koji je na rasporedu 10. veljače. Od ponedjeljka 29. ovog mjeseca u prodaju kreće drugi kontingent ulaznica po cijeni od 150 kuna, stoga pametno uštedite novac i dobro se zabavite! 

Željko Bebek pjevač je koji otvara koncertnu 2018. sezonu u Revelinu, a samo do kraja ovog tjedna iskoristite akciju i nabavite 2+1 gratis ulaznice po cijeni od 140 kuna. Požurite jer je SAMO 50 paketa u ponudi! 

Na Uskrs, 01. travnja u goste nam stiže Jole, a u ponudi je akcija 2+1 gratis na cijenu regularne ulaznice. Odlična ponuda za sve koncerte u Revelinu se ne propušta. 

Ostvarite 50% popusta na SVE cijene ulaznica za koncert Hladnog Piva, koji će proslaviti 30 godina svog rada baš u Dubrovniku. Budite i vi dio ovog spektakla koji se priprema u Revelinu.

Do kraja ovog tjedna Revelin pruža posebne akcije povodom nadolazećeg blagdana sv. Vlaha, stoga požurite do ureda Revelina i pametno investirajte svoj novac, jer zabava je najbolji lijek za opuštanje!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *