PRIRODNA KOZMETIKA MIRTA VAS DARUJE! Osvojite prirodne i učinkovite proizvode za ljepotu lica i tijela

565

Otkrijte nježnu prirodu otoka Lošinja!

Prirodna kozmetika MIRTA stvorena je na prekrasnom zelenom otoku sjevernog Jadrana – Lošinju. Lošinj je otok raznolike i bujne vegetacije, na njemu ima 1018 biljnih vrsta, a preko 200 vrsta odnosi se na ljekovito bilje. Tamo se mogu pronaći brojne biljke koje liječe dušu i tijelo. Bogatstvo biljnih vrsta, te more i zrak prve kvalitete, Lošinj čine aromaterapeutskim središtem i destinacijom vitalnosti i zdravlja. Ovdje je priroda u službi wellnessa jer su mirisi koji vladaju otokom jedinstveni.

Možete li zamisliti bolje i ljepše okruženje za stvaranje prirodne kozmetike?

Upravo su mirisi i bogatstvo ljekovitog bilja ovog osebujnog otočnog arhipelaga bili moje nadahnuće za izradu prvih kremica i pokretanje proizvodnje kozmetike. Pomnim promišljanjem, uzimajući samo najbolje od ljekovitog bilja, uz strog odabir prirodnih sastojaka, nastali su učinkoviti proizvodi za istinsku ugodu i ljepotu lica i tijela – MIRTA.

Kako je nastala MIRTA kozmetika?

Mi koji živimo na Lošinju 365 dana u godini uzimamo nesmetano iz prirode sve njene blagodati šetajući prekrasnim borovim šumama, udišući zrak bogat aerosolima, kupajući se u kristalnom moru…

Razmišljala sam kako i našim gostima i prijateljima koji Lošinj posjete samo ponekad, na ograničeni broj dana, omogućiti da djelić Lošinja ponesu sa sobom i da ga uvijek imaju kod sebe kada god to požele? Kozmetički proizvodi za žene, muškarce i djecu nametnuli su se kao logičan slijed mojih razmišljanja jer njih koristimo svi, svakodnevno, nekoliko puta dnevno. I zato nije svejedno što nanosimo na svoju kožu. Ako želimo sačuvati svoje zdravlje i ljepotu, povratak prirodi je nužan stoga naš odabir smiju biti isključivo proizvodi koji su sačinjeni na bazi prirodnih sastojaka. Tako je nastala MIRTA kozmetika kao autorski rad svoje vlasnice.

Prirodna biljna i eterična ulja, sušeno mljeveno bilje, prirodni pčelinji vosak, macerati, fini mirisni hidrolati…to su glavni sastojci MIRTA kozmetike koja je bazirana na vlastitim recepturama. Sve tvari u proizvodima, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i certificirani su od ovlaštenih ustanova. Autohtonost nam je jako važna stoga u proizvodnji maksimalno koristimo sirovine koje nabavljamo od lokalnih proizvođača, a one koje ne možemo pronaći na otoku su 100% hrvatskog porijekla. Također je i ambalaža koju koristimo isključivo eko i smart certificirana plastika i staklo. Proizvodnja se odvija u malim serijama tako da su proizvodi uvijek svježi i mirisni.

MIRTA je mala obiteljska tvrtka čija je osnovna misija proizvodnjom prirodnih kozmetičkih proizvoda pomoći svima koji žele unaprijediti svoje zdravlje. Jako nam je važno da budemo u skladu s trendovima stoga neprestano provodimo istraživanja, usavršavamo se i nadograđujemo svoje znanje kako bismo s puno optimizma i ljubavi kreirali inovativne, prirodne i učinkovite proizvode za ljepotu lica i tijela, proizvode – MIRTA!

Mirta Lozančić, ovlaštena aromaterapeutkinja

Prirodna kozmetika Mirta također je jedan od ovogodišnjih sponzora u darivanju naših čitatelja. Igrajte s nama i osvojite Mirtin poklon paket.

Pravila sudjelovanja potražite na našoj Facebook stranici. 

 
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *