PRO RECCO SE OGRAĐUJE: Klub je u Suknovom slučaju pokazao veliku profesionalnost

489

Sandro Sukno zbog teških je problema sa srcem morao mnogo ranije okončati sezonu i uzeti pauzu od vaterpola. Umjesto poboljšanja, Sukna su dočekale još gore vijesti, njegovo se stanje pogoršalo, a medijima se tada proširila vijest kako je njegov klub Pro Recco postupio neprofesionalno i raskinuo ugovor s njim.

Probleme sa srcem Sandru je ustanovio Paolo Zeppilli, jedan od najcijenjenijih talijanskih kardiologa, a iz Pro Recca su poručili kako su napravili sve kako bi pomogli pri ozdravljenju svog igrača:

”Čim smo u klubu saznali za Suknovo stanje odmah smo mu omogućili najbolju liječničku skrb, sve u nadi kako bi ga što prije ponovno vidjeli u bazenu. Platili smo sve, od pregleda, letova, noćenja u hotelu i preglede kod najboljih specijalista koji nisu nimalo lošiji od američkih. Za vrijeme pauze, Sandro se nalazio s obitelji u Hrvatskoj. U prosincu, nakon što je ustanovljeno kako još uvijek nije spreman za povratak, pitali smo ga želi li ostati s nama do kraja sezone kao pomoćni trener Vujasinovića. Ipak, prije kluba mi smo obitelj”, rekao je predsjednik talijanskog kluba Maurizio Felugo pa nastavio:

“Ali, Sandro je želio ostati u Hrvatskoj iz osobnih razloga. Bila je to legitimna odluka koju smo u klubu prihvatili, ali to ne umanjuje našu privrženost spram njega. Još jednom želim naglasiti kako je Pro Recco u ovom slučaju pokazao veliku profesionalnost. Zdravlje naših sportaša je jedna od glavnih stvarni u klubu”, prenosi WPD World.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *