Produljen rok za prijavu na Natječaj za potpore ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima

620

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju produžila je rok za prijavu na Natječaj za provedbu tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Novi rok za podnošenje prijave je do 10. rujna 2020. godine do 12:00 sati.  Detaljnije o natječaju možete pronaći ovdje
Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika najmanje godinu dana u trenutku prijave. Fiksni iznos javne potpore iznosi 50.000,00 eura u kunskoj protuvrijednosti, a ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 120 milijuna kuna (320 alokacija u RH).
Podsjećamo da je tekstom Natječaja doneseno rješenje temeljem naselja kojima nije dopušteno ulaganje u smještajne kapacitete u sektoru ruralnog turizma (po kriteriju morske granice), a u Konavlima su eksplicitno navedena: Cavtat, Čilipi, Đurinići, Komaji, Mikulići, Močići, Molunat, Poljice, Popovići, Radovčići i Vitaljina. Za druge nepoljoprivredne djelatnosti, izuzev smještaja, ulaganja su prihvatljiva za sva naselja u Konavlima.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *