REKLAMA ZA PAMĆENJE: Kinezi snimili emisiju o Hrvatskoj koju je gledalo njih 300 milijuna

442

Sredinom listopada prošle godine naši mediji su najavlili kako je u Hrvatsku stigla velika ekspedicija novinara, kineskih “celebova”, glumaca, producenata i drugoga pratećeg osoblja jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih kineskih showa “Day Day Up” kako bi snimili emisiju o Hrvatskoj.

Taj show, navode kineski mediji, utječe na javno mnijenje, a poglavito gdje će Kinezi putovati i koju će zemlju za svoj odmor izabrati, piše slobodnadalmacija.hr

Snimali su tako u Zagrebu, Dubrovniku, kušali su naše specijalitete. Hrvatsku, među ostalima, predstavljali su Ana Rucner, Maksim Mrvica, Miroslav Ćiro Blažević, Jelena Rozga, Folklorni ansambl “Linđo”… Poznati kineski voditelji i glumci su tako učili plesati domaće tradicionalne plesove, slušali su našu muziku, a show je osmišljen kao red edukacije, red igre i red zabave.

Emisija je nedavno emitirana na Hunan TV-u, a Kinezi procjenjuju da ju je gledalo nevjerojatnih 300 milijuna ljudi, dok će gledanost na svim platformama dosegnuti još više gledatelja. Već sada se može reći da je ovo najveća reklama našeg turizma od neovisnosti.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FOuRZwiF4Vk” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *