Sandro se vratio doma!

794

Sandro Sukno, najbolji igrač svijeta i kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije, vratio se u VK Jug Croatia osiguranje na sljedeće >strong>tri godine.

Nakon 7 godina izbivanja iz Gruža kapica s brojem 9 ponovno je rezervirana za onoga kome i pripada. Sandro je gruški bazen napustio 2011. godine, kada je potpisao za Pro Recco. Nakon sezone u Italiji, vratio se u Hrvatsku, tj. u Primorje EB. Poslije avanture u Rijeci, ponovo 2015. odlazi u Genovu.

Za talijanskog velikana je igrao sve do ove sezone, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti svoju karijeru. Nakon teškog perioda kako u svom životu, tako i u svojoj karijeri, Sandro se ponovo vratio u bazen.

Brzo smo se dogovorili i mislim da bi ubrzo trebao početi s trenirati s prvom ekipom. Vidit ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razviti. Nadam se da će sve biti dobro jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako i biti ustrajano i nadam se da će ova priča biti pozitivna te da ću moći igrati’, izjavio je vidno zadovoljan Sandro Sukno.

Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom u svoj klub i u svoj Grad. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak’, poručio nam je trener Vjekoslav Kobešćak nakon potpisivanja.

VK JUG CO
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *