SAVJETI ZA USPJEH: Dubrovnik domaćin prvog poslovnog seminara ‘Calivita Int.’

291

Ovog petka Dubrovnik će biti domaćin vodstvu Calivita Int. Hrvatska koji su izabrali upravo naš grad za održavanje prvog poslovnog seminara na krajnjem jugu Lijepe naše.

Osim poslovne mogućnosti i ostvarenja dodatnih prihoda kroz samostalnu organizaciju vremena, na seminaru će se predstaviti proizvodi ove tvrtke koja iza sebe ima više od 25 godina iskustva. 
O njima će govoriti cijenjena dr.sc. Albina Dumić, spec.ob.med., koja već godinama uspješno sprječava razvoj raznih bolesti, liječi i potpomaže procese liječenja primjenom, odnosno preporukom ovih, potpuno prirodnih proizvoda. 

Također, ovom prigodom dr. Dumić radit će i Darkfield analize iz žive kapi krvi, ali samo u petak kroz jutro. Termin možete rezervirati na broj 097/719-4527, cijena analize i savjetovanja je 350 kuna i traje oko pola sata, a nalaz se dobije odmah po završetku.

Svima onima koji teže financijskoj neovisnosti ili pak samo dodatnom prihodu, seminar će pružiti najvažnije informacije o tvrtki, ostvarenju bonusa te mogućnostima zarade. 
Polaznicima seminara vrijedne savjete za uspjeh otkrit će direktori iz Hrvatske i Slovenije te Calivitini izvršni manageri koji su i sami prošli kroz put uspjeha. 
Svi koji potvrde svoje sudjelovanje putem e-mail adrese calivita.du@gmail.com (ime, prezime i kontakt telefon, Subject/Predmet: “Calivita-Oko”) te odluče na kraju seminara započeti svoj put kao član tima “Calivita.Dubrovnik”, očekuje “eko” poklon iznenađenja.

Prvi Calivita Int. edukativno-poslovni seminar u Dubrovniku održat će se ovog petka, 13. listopada 2017. u Hotelu Argosy s početkom u 18 sati.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *