ŠKOLICA SEKSA: Top savjeti stručnjaka za izvedbu vrijednu čiste petice

437

Što treba raditi tijekom seksualnog čina, dolazi nekako prirodno, ali uvijek je dobro čuti i pokoji savjet i naučiti nešto novo. Seksolozi, bračni savjetnici i drugi najveći stručnjaci za seks podijelili su top savjete za izvedbu u krevetu vrijednu čiste petice i za najbolji seks ikada.

-Naučite dodirivati

Seks se temelji na dodiru, ali većina nas ne zna kako koristiti ruke da bi se partneru pružilo zadovoljstvo. Uzmite vremena da savladate vještine masaže i erotskog dodira i otkrit ćete potpuno novi užitak. Ruka je najbolja seks igračka ikada izumljena, poručuju seksolozi.

-Pitajte ono što vas zanima

Biti odličan u krevetu uči se kroz praksu, usmjeravanje, obraćanje pažnje na partnerove zvukove i pokrete te kroz knjige. Niste sigurni radite li sve dobro? Pitajte partnera pitanja poput “Što ti se najviše svidjelo?” ili “Sviđa li ti se više kada koristim i ruke ili samo usta?” Ali nemojte ga to pitati tijekom seksa niti odmah nakon seksa. Pitajte ga nekoliko sati poslije, kada oboje budete opušteni, otvoreni jedno prema drugom i zainteresirani za komunikaciju. 


-Recite da

Umjesto da smišljate razloge zašto ne želite imati seks s partnerom i zašto ne želite isprobati nešto novo poput igranja uloga ili laganog vezivanja te neostvarivanja vlastitih fantazija, dozvolite samima sebi da kažete da i da budete otvoreni prema novom iskustvu. Otvorenost prema novim iskustvima omogućit će vam da se dublje povežete s partnerom – i s vlastitim željama. 

-Dame prve

Stručnjaci za seks savjetuju da muškarac uvijek dovede ženu do vrhunca prije penetracije. Na taj način neće osjećati pritisak tijekom svoje “izvedbe”, seksualni odnos donijet će puno više užitka te garantira da ćete oboje biti zadovoljeni svaki put. Pročitajte i 10 stvari koje žene najviše žele u seksu.

-Povežite se s partnerom na više razine

Odličan seks je puno više od fizičkog čina. Kada ste vi i vaš partner povezani na više razina, mentalno, emocionalno i duhovno, vaš seksualni život bit će bolji nego što se mogli i zamisliti. 

-Pričajte tijekom seksa

“Prljavi” razgovori odmah će promijeniti vaš seksualni život. Još će biti bolje ako potaknete svog partnera da priča. Štoviše, ističu stručnjaci za seks, muškarac bi u krevetu trebao pričati puno više od žene. Kako da ga potaknete da progovori? Budite primjer i progovorite prvi. Dodavanjem “prljavog” pričanja vašoj seksualnoj rutini, vaši orgazmi postat će duži, jači i češći.

-Fokusirajte se na osjećaj

Žene prečesto razmišljaju o tome kako izgledaju u krevetu. Stručnjaci za seks savjetuju da se umjesto toga usredotoče na osjećaj. Zatvorite oči, udubite se u seksualni čin i obratite pažnju na osjećaj. Kada shvatite koliki užitak je vaše tijelo sposobno osjetiti, vaše samopouzdanje vinut će se do neba!

-Uzbudite svih pet osjetila

Dodirujte: satenske plahte, glatku kožu. Mirišite: svijeće, ulja. Okusite: jagode prelivene čokoladom, šampanjac. Gledajte: samu sebe u seksi donjem rublju. Slušajte: opuštajuću, seksi glazbu. 

-Budite entuzijastični

Muškarca ništa neće uzbuditi više od entuzijastične partnerice željne isprobati nove stvari u spavaćoj sobi. Zato, pričajte “prljavo”, svako malo vodite glavnu riječ tijekom odnosa, inicirajte seks i prvi predložite novu pozu.

 

IZVOR: zadovoljna.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *