ŠTO SE DOGODILO U TAKSIJU BROJ 74? Jedna mama iz Dubrovnika podijelila je s nama svoje iskustvo!

387

Svakodnevno se susrećemo s negativnim napisima o dubrovačkim taksistima. U moru loših vijesti jedna naša čitateljica, koja je htjela ostati anonimna podijelila je s nama svoje pozitivno iskustvo koje joj se dogodilo prije nekoliko dana prilikom susreta s vozačicom žutog taksija. Njezinu priču prenosimo u cijelosti.

Majka sam petero djece, nezaposlena i bez vlastitog automobila. Prije nekoliko dana vodila sam dijete na pregled u bolnicu i čekajuci autobus za Mokošicu kraj nas staje žuti taxi broj 74. Za volanom djevojka. Kažem joj kako nismo naručili taksi, no ona je inzistirala da nas poveze kako ne bih stala s djecom na suncu.

Tijekom vožnje smo se lijepo ispričale te sam joj spomenula svoju trenutnu situaciju. Sve u svemu ugodna vožnja. Djevojka mi je na kraju ostavila svoj broj te napomenula kako mogu slobodno nazvati kad god nam što treba. Vožnju nam nije naplatila, a naposljetku mi je pomogla iznijeti kolica. Bila sam ugodno iznenađena njenim činom, a još više činjenicom da danas postoje tako dobri, dragi i humani mladi ljudi.

Jučer popodne dok sam se igrala s djecom zvoni netko na vrata. Otvaram i ugledam istu sinjorinu, vozačicu taksija s poklonima za djecu. Kaže ‘htjela sam malo obradovati dječicu jer znam kako je danas teško vrijeme. Suze su mi krenule od radosti. Upravo ovakvi ljudi kao što je ova djevojka, a zove se Katarina zaslužuju da se o njima piše, jer oni čine ovaj svijet boljim – napisala je naša čitateljica.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *