STOŽER OGORČEN: ‘Ovo u Zadru je katastrofa, turnir nije trebao tako izgledati’

130

Odgovornost je na organizatoru. Uputa HZJZ-a je bila da se turnir moze održati, ali uz uvjet da 30 posto gledališta bude prazno, moze se čuti neslužbeno iz Stožera…

U Stožeru su, kako neslužbeno doznajemo, ogorčeni organizacijom turnira u Zadru. Ministar Beroš je na putu dolje, kako bi izvidio situaciju. 

– To u Zadru nipošto nije smjelo tako izgledati, i odgovornost je na organizatoru. Uputa HZJZ-a je bila da se turnir moze održati, ali uz uvjet da 30 posto gledališta bude prazno, moze se čuti neslužbeno iz Stožera. Za košarkaške utakmice, kažu, odobrenje nije niti zatraženo od HZJZ-a. 

– Ovo je katastrofa, dodaju u Stožeru.

Na pitanje zašto srbijanski tenisači i ostala ekipa nisu testirani po ulasku u Hrvatsku, odgovaraju kako nije bilo potrebe za tim. Nitko tko ulazi iz BiH ili Srbije s opravdanim razlogom, a nema simptoma, ne testira se, kažu. 

Zasad se i dalje samo razmišlja o obveznom nošenju maski u javnom prijevozu i javnim zatvorenim prostorima, moze se čuti. Do daljnjega te obaveze jos nece biti, kao ni naplaćivanja kazni za nenošenje. 

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *