SUPRUGA MATKA KLARIĆA: Ovo je noćna mora koju su nam priredili oni kojima smeta moj suprug!

304

Nakon medijskih napisa o Matku Klariću, načelniku postaje granične policije Gruda, o uznemiravanju policajki kojima je bio nadređen i nalaza Službe za unutarnju kontrolu MUP-a te pred njegovo izlaženje na sudsko ročište Disciplinskog suda u Splitu, našem portalu obratila se načelnikova supruga Arnaudija.

– „Cilj ne bira sredstvo“, upravo tako se naziva ova noćna mora i bol koju je cijeloj obitelji priredila skupina onih kojima smeta Matko, njegova pozicija i nastojanje da provede pravičnost te spriječi i sankcionira kriminalne radnje. Vrline koje ga izdvajaju su karizma, empatija, otvorenost, pravičnost i hrabrost. Za njega biti policajac nije samo zanimanje, već ,kako on kaže: „policajac ili jesi ili nisi, to živiš 24 sata, a ne samo koliko ti traje radno vrijeme, ali prije svega treba biti čovjek“. I zaista, njegova vrata su svakome otvorena, za svakoga ima lijepu riječ, osmijeh, savjet, njegovo javljanje na telefon glasi :“ Izvolite, kako vam mogu pomoći?“ i nije važno koje je doba dana, i nije važno jeli kolegica, kolega, susjed, prijatelj , poznanik, prema svakom je otvoren. On nikada ne bi mogao ni pomisliti da bi nekoga uznemiravao na bilo koji način. Dapače, uvijek je spreman stati u zaštitu potlačenih i pružiti ruku . Sam je svojim radom gradio svoj put, prošao sve stepenice u policiji i stvarao svoj ugled. Dokaz njegove vrijednosti i velika podrška svih koji su ga ikad upoznali . Njih inscenirane i senzacijski i namjenski oblikovane vijesti ne mogu prevariti.

Bezuvjetnu ljubav, podršku i povjerenje ima od mene, majke, braće, cijele obitelji, jer je to zaslužio, jer i on to svima nama daje!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *