‘TIŠINA MOLIM’ PRVI PUT U CAVTATU: Pučko kino, Ludo More, Pomalo, OPG i Servantes iz malog mista!

362

Treći dan festivala počeo je otvaranjem “ Kino Kavane” u Lazaretima – mjesta koje će do subote biti centar druženja i gledanja filmova snimljenih u Dubrovniku. Na istom mjestu, u 4. lađi, otvorena je izložba fotografija scena u kojima se pojavljuju statisti iz Grada, nazvana “Gdje si bio dok se snimalo”. Mnogi Dubrovčani su prepoznali svoje prijatelje i poznanike na izloženim fotografijama. Ako još niste bili, imate prilike sve do subote.

Danas se festival na jedan dan seli u Cavtat.

Od 19 sati, u Domu kulture, u suradnji s ekipom iz “Ludog Mora”, uz pomoć Gastro shopa “Pomalo”, vinarije Crvik i Boža Metkovića, počinje program “Pučkog kina” – druženja uz riblje delicije, vrhunsko vino i craft pivo.

U 20 sati prikazat će se film Servantes iz Malog Mista, koji je sniman u Cavtatu. Prema motivima iz pisanja Miljenka Smoje, redatelj Daniel Marušić snimio je ovaj film 1982, i u njemu se pojavljuje puno likova iz serije Naše Malo Misto, ali radnja se vrti oko Tončija zvanog Servantes koji se vratio iz Čilea “bez prebijene”, te Roka Prča i njegovih poslovnih avantura.

Nakon filma, opustit ćemo se uz koncert benda OPG, odnosno “Opičena poljoprivreda glazba”.

Više informacija o manifestaciji i rasporedu ovogodišnjeg izdanja “Tišine Molim!” možete pronaći na službenoj stranici festivala tisinamolim.com i na Facebook stranici Tišina Molim.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *