Tišina Molim! slavi Dan žena: U Lazaretima uspješne dubrovačke filmske djelatnice, projekcije kratkometražnih filmova i jedna premijera

414

Festival je jučer “gostovao” u Cavtatu, gdje je bila prava festa: Pučko kino u ispunjenom Domu kulture, Servantes iz Malog Mista i koncert OPG-a. Danas je program posvećen ženama u filmu, i to opet na starom mjestu – u Kino Kavani u Lazaretima.

Četvrti dan festivala Tišina Molim! protekao je u odličnoj atmosferi u ispunjenom Domu kulture u Cavtatu. Sinoć od 19 sati, posjetitelji su uživali u “Pučkom kinu”, posebno postavljenom za ovu prigodu, i družili se uz riblje delicije “Ludog Mora”, vina Crvika i Boža Metkovića te craft piva Gastro shopa Pomalo.

Prikazan je legendarni film Servantes iz Malog Mista, a “domaći” su se prisjetili scena koje su snimljene upravo na cavtatskoj rivi.  Atmosferu je na kraju dodatno začinio konavoski bend OPG, ili “Opičena poljoprivreda glazba”. Danas, povodom međunarodnog Dana žena, u Lazaretima će nam se od 19 sati predstaviti “Fantastične Superžene” – uspješne dubrovačke filmske djelatnice s kojima će razgovarati voditeljica Đive Galov. 

Čut ćemo iskustva Duške Nežić, kostimografkinje koja iza sebe ima ogroman broj filmskih, televizijskih i kazališnih projekata.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *