TJEDNA PONUDA POSLOVA: Evo tko sve zapošljava u našoj županiji

335

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ariston GT d.o.o. zapošljava konobare (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 17.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje putem linka.

Logista d.o.o. zapošljava voditelja prodajnog tima (m/ž)  – A1 proizvodi i usluge. Rok prijave je 17.7., a posao se odvija u Dubrovniku. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite više putem linka.

Karmel Ice j.d.o.o. zapošljava administrativnog službenika (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 2.8. Potrebna je minimalno srednja ili viša stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Plodine d.d. zapošljavaju na poziciji skladišno-transportni radnik (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a prijave su otvorene do 16.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća punjenje polica, preuzimanje, smještanje i čuvanje robe u skladištu. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Printec Croatia d.o.o. zapošljava tehničara za pos uređaje/ servisera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Studenac d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Potomje, a rok prijave 18.7. Posao obuhvaća rad na blagajni, rad na salamoreznici, brzo, ročno i uredno izvršavanje zadanih poslova te izraženu ljubaznost u odnosu prema kupcima. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite putem linka.

Raguž Dario predstavnik obiteljskog doma zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu za starije osobe (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Navis adriatica j.d.o.o. zapošljava zavarivača mag (CO2) (m/ž). Mjesto rada je Blato, a prijave su otvorene do 15.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Traže se zavarivači/ce sa iskustvom. Poslodavac osigurava stan te stimulativna primanja. Više na linku.

Hotel Osmine d.o.o. zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Slano, a prijave su otvorene do 15.7. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a iskustvo nije važno. Poslodavac nudi smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Wellness Dalmacija d.o.o. zapošljava kozmetičare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *