TOLIĆ OPLEO PO KRILI: Unatoč lošem stanju odrona i ceste, javnost, pored zdravih očiju, ide uvjeriti kako “nije to tako loše kao što izgleda”

1569

Nakon što je direktor Dubrovnik cesta, Roberto Krile uputio demanti na izjave Roka Tolića o odronima kraj Slanog, ponovno se oglasio Tolić, a izjavu prenosimo u cijelosti.

“Nakon što sam komentirao činjenicu da nadležni nisu bili u stanju za čak četiri mjeseca sanirati odron na cesti u Slanome, stotinjak metara zračne linije od kuće aktualnog župana, javio se direktor Dubrovnik cesta Roberto Krile. Priznaje da je njegova tvrtka zadužena za održavanje državnih cesta na području Dubrovačko-neretvanske županije, ali smatra kako je njegov posao završen. Iako cesta i dalje stoji dijelom zatvorena za promet. Krile očito kao krivca za 4 mjeseca nerada na uređenju ovog dijela magistrale (jedine veze prema Gradu) nalazi u Hrvatskim cestama gdje mu je prijatelj i dojučerašnji kolega, i bivši ravnatelj ŽUC-a, Nikša Konjevod član Uprave. Dubrovačka veza ovaj put nije bila konstruktivna, pa su zaključili kako je situacija sasvim normalna. Odnosno da očekuju od javnosti da semafor u Slanome doživljavaju kao nešto uobičajeno. I prave se da je sasvim normalno da se nešto što u uređenim državama traži par dana posla, ne odradi mjesecima. I neće još tko zna do kada. Podsjetilo me to na kultnu scenu iz filma “Tko to tamo peva”, jer i Krile, unatoč lošem stanju odrona i ceste, javnost, pored zdravih očiju, ide uvjeriti kako “nije to tako loše kao što izgleda”. Loše je Krile i to će vam pokazati ljudi na izborima. #RokoTolić #NovoLiceŽupanije 👍

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *