TZ DNŽ i ove godine na najvažnijem francuskom međunarodnom sajmu putovanja i turizma

339

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu IFTM Top Resa Paris koji se održava od 26. – 29. 09. 2017. godine. Sajam se održava po 39. put i najvažniji je francuski međunarodni sajam putovanja i turizma. Top Resa je vodeći događaj za umrežavanje, poslovanje, inovacije i razvoj tržišta, a pokriva sve sektore turizma i isključivo je namijenjen profesionalcima u turizmu.

Na Top Resi se predstavlja oko 160 destinacija na 350 štandova, a ukupno ga posjeti oko 30.000 turističkih profesionalaca.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije zakupila je kutni štand od 6 metara kvadratnih, koji je uređen plakatima s motivima Dubrovačko-neretvanske županije i promotivnim brošurama, dok je u nastavku štand Hrvatske turističke zajednice i štand Croatia Airlines.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih osam mjeseci ove godine posjetilo 102.000 francuskih turista, koji su ostvarili 380.000 noćenja, što je 7% više u dolascima i 3% više u noćenjima u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *