U petak veliki humanitarni koncert ‘Rokček u Uvali – Tribute to Alan’

490

Bogati ovotjedni program četvrtog Dubrovačkog zimskog festivala nastavlja se na više lokacija diljem grada. Šarena zima u Uvali Lapad danas poslijepodne, od 15 sati, na šetnici pokraj fontane ugostit će Gimnastički studio Dubrovnik, nakon čega će koncert održati Karolina Mezei te Antun, Mara i Antonia. Sutra, u četvrtak, u Uvali Lapad nastupit će Plesno-rekreacijski studio Dubrovnik, a uslijedit će koncerti Backstage Boysa i The Bourbonsa. 

U Medovom parku u Pilama danas i sutra odigrat će se dječja predstava „U potrazi za Djedom Božićnjakom“ u izvedbi dramskog studija Porporela pri Kazalištu Marina Držića, s početkom u 17 sati. Klapa Ragusa nastupit će večeras u 20 sati na Gundulićevoj poljani, a sutra će tu zapjevati Valetudo.

U petak, 29. prosinca u Uvali Lapad pod nazivom „Zabalajmo zajedno“ brojni plesači i plesačice predstavit će završnu plesnu točku – suradnju svih plesnih studija na području grada s početkom u 15 sati.  Uslijedit će veliki humanitarni koncert „Rokček – Tribute to Alan“, kada će od 17 sati, u spomen na dubrovačkog glazbenika Alana Lasića, na teniskim terenima u Uvali Lapad nastupiti brojni dubrovački bendovi: Ad Libidum, Art, Banditten Strasse, Bjelouška, Dapal, DaRiva, Embassy 516, Kaše, Lapadske tratinčice, Mystica, Teatar i Valetudo. Humanitarna namjena koncerta određena je za udrugu Zajedno do zdravlja. 

U subotu, 30. prosinca program Šarene zime u Uvali Lapad zaključit će plesne točke studija Step & Jazz, te dva koncerta koja će održati Funky Monkey i Kišne gliste te Mihael Štaka i Senko Čustović. 
U večernjim satima u subotu, klapa Ragusavecchia pjevat će u điru od Brsalja do Gundulićeve poljane, nakon čega će koncert na Stradunu održati popularne The Frajle, s početkom u 21 sat.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *