Vido Bogdanović o Jambovoj ostavci: ‘Svatko je kovač svoje sreće’

423

Stipe Gabrić Jambo, član Predsjedništva stranke, predsjednik županijskog i HSS-a i HSS-a grada Metkovića podnio je ostavku na sve funkcije u HSS-u te će zatražiti brisanje iz članstva stranke. Vijest je za Dubrovnik Insider komentirao Vido Bogdanović, predsjednik dubrovačkog HSS-a.

– Inače u životu vrlo često, svatko je kovač svoje sreće, pa tako i Stipe Gabrić Jambo – kaže Bogdanović referirajući se na njegovu ostavku dodavši kako nije siguran je li Jambo uopće razumije u kojem smjeru ide stranka.

Naime, Metkovčanin je na konferenciji kazao kako nije zadovoljan smjerom u kojem stranka ide te HSS-u zaželio ‘što tješnju suradnju’ s Mostom.

– Beljaku želim puno uspjeha i što plodonosniji brak s Mostom. Ja sebe u toj ekipi i u takvom HSS-u ne vidim, naročito nakon posljednjih istupa našeg predsjednika. Ja drugačije vidim politiku – kazao je Jambo prije dva dana.

Bogdanović kaže kako se ne slaže s Jambovim komentarom, a njegov potez smatra potpuno opravdanim jer svatko sam sebi kroji sudbinu.

– Možda shvaća da ovakav HSS neće biti po njegovu gustu, što možda nije loše.

Na upit je li on zadovoljan u kojem smjeru ide stranka, Bogdanović je komentirao kako misli da HSS pomalo počinje biti politička stranka.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *