VLASNICA KUĆICE “GULOZARIJE” MARIJA PAPAK: Nije vrijeme za velika slavlja, ali mislim da možemo učinit malo božićne radosti u Gradu

1138

Usprkos situaciji, nekolicina ugostitelja odlučila je podržati Dubrovački zimski festival te u skromnijem izdanju ipak ne prekidati dugogodišnju tradiciju. Tako su se za kućice na Brsaljama javila dva ponuđača, na Stradunu također dva te u Gružu jedan. Doznali smo da su se na natječaj prijavile firme koje su već uspješno i prijašnjih godina sudjelovale u ovoj, za Grad, važnoj manifestaciji.

Jedna od tvrtki koja se prijavila je Lokalno j.d.o.o, a vlasnica Marija Papak smatra da usprkos pandemiji sugrađanima treba ponuditi mjesto gdje mogu izaći i osjetiti dašak blagdanskog ugođaja.

– Javila sam se na natječaj. Odradila sam na sličan način i Dubrovnik Good Food festival prije mjesec dana, bilo je dobro, poštivali smo epidemiološke mjere, gosti su bili zadovoljni. Slažem se da nije vrijeme za velika slavlja, ali isto tako mislim da možemo učinit malo božićne radosti u Gradu koji se već kiti. Ponuda na kućici će bit kao i prošlih godina s naglaskom na prikle. Cijene nećemo mijenjati bez obzira što je najam kućica veći nego lani, kaže Marija za naš portal.

Ostaje nam pričekati kraj mjeseca i uz poštivanje epidemioloških mjera, te uz odgovorno ponašanje uživati na otvorenom, te Božić i Novu godinu dočekati uz prikle, kobasice, kuhano vino i bakalar.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *