VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA: Udruga ‘Sigurnost u prometu’ organizira akciju na Nuncijati!

300

Povodom početka školske godine, udruga ‘Sigurnost u prometu’ tradicionalno organizira aktivnost pod nazivom ‘Vratimo djecu na igrališta’ koja će se održati 9. rujna u 19 sati.

Akcija će se ovaj put održati na velikom igralištu Nuncijata kako bi se skrenula pozornost na djecu koja žive na tom predjelu Grada i njihove prometne probleme na putu do škole.

 
Iz Udruge pozivaju sve roditelje djece od 1. do 3. razreda Osnovnih škola sa područja grada Dubrovnika i okolice da prijave svoje dijete na natjecanje u vožnji bicikla i vršnjačko druženje uz puno glazbe, zabave, hrane i pića. Pobjednike očekuju medalje i pehari.

Natjecanju će prisustvovati i nagrade najboljima podjeliti proslavljeni sportaši i prijatelji djece Marko Bijač i Mihovil Španja.

Prijave se primaju do 6. rujna putem Facebook stranice ‘SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK’ ili na mail dpavela@gmail.com kao i ostale informacije uz samo natjecanje. Isto tako pozivana su sva ostala djeca i njihovi roditelji da dodu na Nuncijatu te se zabave uz igru sa svojim vršnjacima i podrže natjecatelje, ističu iz udruge ‘Sigurnost u prometu’.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *