ZAHVALJUJUĆI FRANKOVIĆU: Pošta iz Dubrovnika više neće ići u Split na razvrstavanje!

320

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je službenu obavijest od Hrvatske pošte vezanu uz distribuciju poštanskih pošiljki na području Dubrovnika prema kojoj će se sve poštanske pošiljke s brojevima odredišnih poštanskih ureda na administrativnom području Grada Dubrovnika sortirati u Dubrovniku, odnosno neće se više upućivati u Split na razvrstavanje.

O problematici isporuke poštanskih pošiljki  na gradskom području gradonačelnik Franković je 30. lipnja razgovarao s dvoje izvršnih direktora Hrvatske pošte kada je iznio jasan stav da je ponovno ustrojavanje sortirnice pošte u Dubrovniku imperativ.

Podsjetimo, neprimjereni rokovi dostave poštanskih pošiljki unutar administrativnih granica Dubrovnika duže vrijeme  su izazivali probleme građanima i njihovom svakodnevnom poslovanju jer je nakon provedene interne reorganizacije Hrvatske pošte najbliža sortirnica Dubrovniku postala ona u Splitu.

One pošiljke koje nose poštanski broj 20000 nisu se prosljeđivale u Split, ali da je taj proces bio na snazi za sve ostale poštanske brojeve na gradskom području, uključujući poštanske urede Zaton i Mokošica, koji nose brojeve 20235 i 20236.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *