Zamjenica Marević i zamjenik Cebalo obišli Domove za starije diljem županije

499

Zamjenici župana Žaklina Marević i Joško Cebalo obišli su ovaj tjedan ususret predstojećim blagdanima, brojne Domove za starije osobe, Dom za djecu Maslina, te Domove za osobe s teškoćama u razvoju, a uz prigodni poklon paket korisnicima, svim Domovima uručena je donacija na deset tisuća kuna. 

Zamjenica Marević obišla je tako korisnike Centra za rehabilitaciju “Josipovac”, a korisnici su i ove godine za svoje goste izveli prigodnu predstavu božićne tematike. Također, zamjenica Marević posjetila je i Dječji dom Maslina, a potom Dom za starije osobe “Dubrovnik” i Dom za starije i nemoćne osobe “Domus Christi”, gdje su također korisnici izveli prigodni blagdanski program. Zamjenica Marević nije preskočila ni Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, ali ni Dom za starije i nemoćne osobe Konavle gdje se i zapjevalo uz harmoniku koju je svirao jedan od korisnika Doma.

Zamjenik Cebalo na Korčuli je obišao Dom za starije i nemoćne osobe Vela Luka, potom Dom za psihički bolesne odrasle osobe Blato, te Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe ”Majka Marija Petković” u Blatu, a nakoncu i Dom za starije i nemoćne osobe Korčula iz Korčule.

Uz prigodno druženje, s ravnateljicama odnosno ravnateljima ustanova i korisnicima, pojedini korisnici odlučili su prezentirati zamjeniku i svoje umijeće kroz čitanje svoje poezije.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *