5 najčeščih laži koje možete čuti od vašeg ljubavnika

2519

U preljubničkim odnosima prisiljeni smo lagati više nego inače, što znači barem 100% vremena.

Ovaj popis 5 čestih laži koje muškarci prodaju svojim ljubavnicama jednim će udarcem ubiti dvije muhe. Muškarcima će dobro doći kao inspiracija, a ženama kao upozorenje.

1. “Slobodan sam”

Ova laž je klasični trik koji ćete čuti već na početku veze i proizlazi iz osnovne slabosti mnogih muškaraca: slijepog optimizma. To bezbrižno uvjerenje da će se sve nekako posložiti u njihovu korist ne vodi ih samo u preljub, već i u kockarnice, sumnjive poslovne poduhvate i kupovinu nepotrebnih kućanskih aparata.

U ovom slučaju, sve će biti u redu samo u praktički nemogućem slučaju ako mu supruga živi u drugom gradu i nema njegov broj mobitela. Ta laž uglavnom završava neslavno – kada u društvu žene i djece naleti na ljubavnicu. Tada on mucajući predstavlja kolegicu s posla, ljubavnica osmijehom prikriva bijes, a supruga se pretvara da ne zna što se događa.

Ako želite provjeriti je li vaš ljubavnik stvarno slobodan, predložite upoznavanje s njegovim roditeljima.

2. “Ovako me još nitko nije razumio”

Ovu izjavu obično tumačimo kao “našao sam osobu svog života”, dok ona znači nešto sasvim drugačije. Naime, muškarci u dugim, monogamnim vezama osjećaju zamor. Sa suprugom se priča o nevoljama na poslu, plaćanju računa, djeci, servisu automobila… ali njegova suština vapi za nečim većim.

U svakodnevnom životu prosječan muškarac nije ništa posebno, ali u duši on je Ratnik, Pustolov, Vođa, Pjesnik… Supruga, također opterećena obavezama, za to nema razumijevanja. Zato, kada dođe u toplo naručje svoje ljubavnice, on se iz miša pretvara u lava i iz njega frcaju iskre božanske inspiracije.

Kada kaže da ga ovako još nitko nije razumio, on želi reći: “uz tebe imam samo uživanciju bez obaveza”. Supruga ga i previše dobro razumije.

3. “Napustio bih je… samo da nije djece”

Ah, ta djeca… najbolja izlika za isisavanje života iz sebe i svog partnera. Na tanku, dugu slamku.

Izlika da ga djeca drže u braku elegantno je rješenje za dva problema. S jedne strane to znači da je situacija izvan njegove kontrole, a s druge da je odgovoran roditelj. Djeca su malena, a “razvod u toj dobi bi ih nepotrebno istraumatizirao”.

Istovremeno mu ljubavnica ne smije prigovoriti. Muškarac si može dopustiti nezainteresiranost prema svojoj djeci, ali žena mora pokazivati ekstatični zanos i prema tuđoj. U suprotnom je bezosjećajna kučka i loša majka, a što će mu žena koja je njegovom dražesnom potomstvu samo zla maćeha?

4. “Žena i ja se ne seksamo”

Kada vam oženjeni tip kaže da u braku nema seksa, on vam poručuje da samo s vama vodi ljubav, što znači da ste mu nešto više od družice za otpuštanje stresa.

Ipak, nemojte mu vjerovati. Rijetki mogu odoljeti užitku sjedenja na dvije stolice jer seksualna veza s dvije osobe hrani ego bolje od kokaina. Često se događa da upravo zahvaljujući švrljanju sa strane seks sa suprugom postaje intenzivniji, a nova iskustva koja doživi s vama pomoći će mu da začini bračni život.

5. “Treba mi još malo vremena, jako ću je povrijediti”

Ako čujete ovu laž, na dobrom ste putu. Vaš lukavi preljubnik osjeća da se povlačite i ne želi vas izgubiti. Ljubavnice, naime, često imaju jedan veliki problem: ne razumiju svoju ulogu. A to je biti na raspolaganju i ne očekivati nešto više, osim ako on to želi. U ovom slučaju njegova je želja da se pomirite sa situacijom.

Da stvarno ima takvih obzira, ne bi bio s vama.

Unatoč svim lažima preljubnika, statistika ne laže i svaki drugi brak završi razvodom. Ali što će se dogoditi čak i kada se vaš ljubavnik odluči razvesti? Tada možete slobodno proslaviti pirovu pobjedu jer vi ste tu jedini dobitnik: bivša supruga izgubila je muža, a muž je izgubio jednu od žena.

Pitanje je vremena kada će naći novu djelatnicu za radno mjesto koje ste ispraznili.

zlihologija
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *