AGROTURIZAM KONAVLE: Deseti ‘Mirisi Božića’ predstavljeni županu

423

Župan Nikola Dobroslavić primio je danas u Palači Ranjina predstavnike udruge Agroturizam Konavle uoči predstojećih 10. ”Mirisa Božića u Konavlima”.

Predsjednik Agroturizma Ivo Vodopić predstavio je županu ovogodišnje aktivnosti udruge i zahvalio na podršci koju županija daje udruzi za realizaciju programa, a pozvao ga je na ovogodišnje ”Mirise Božića”.

Kako su poručili iz udruge, ”Mirisi Božića u Konavlima” bit će otvoreni 23. prosinca u Zavičajnom muzeju u Čilipima i traju do 30. prosinca. Održavaju se desetu godinu za redom te je ovo ujedno jubilarna godina. Programski i sadržajno bit će bogatiji nego prošle godine i uključit će brojna konavoska domaćinstva, a očekuju se i zanimljivi gosti. Ovogodišnji program je županu predstavila Jelena Gale Pregelj, nova tajnica udruge.

Župan Nikola Dobroslavić je istaknuo važnost ruralnog turizma za našu županiju i pohvalio rad udruge i ozbiljnost pristupa u provedbi svih aktivnosti, te naglasio da se i druge regije trebaju ugledati na Konavle i kopirati ovakav koncept razvoja te najavio podršku.

Osim Županije, manifestaciju će ove godine prvi puta podržati i Općina Konavle, a predstavnici udruge županu su poklonili sliku akademske slikarice Ivane Miloglav nastale na prošlogodišnjoj koloniji Konavoski koluri.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *