Besplatno naučite programiranje! Klub Futura kreće s prijavama za radionice

429

Informatički klub Futura ubrzo kreće s dva nova ciklusa besplatnih radionica programiranja: Liga programiranja u Pythonu i Uvod u web programiranje.

 

 

Četvrta Liga programiranja u Pythonu za osnovne škole će se održavati svaku drugu subotu počevši od 04. studenog u vremenu od 9:00 do 12:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Za Ligu programiranja trebate se prijaviti kod svog nastavnika / nastavnice Informatike u školi ili na e-mail adresu: futura.dubrovnik@gmail.com. 

Radionice Uvod u web programiranje će se održavati svaki drugi četvrtak počevši od 02. studenog u vremenu od 17:00 do 19:30 u dvorani B01 na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4). Radionice su namijenje srednjoškolcima, studentima i građanima. Na radionice Uvod u web programiranje se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-web. Broj mjesta na radionicama je ograničen, pa će prednost za sudjelovanje na radionicama imati oni koji se pravovremeno prijave. Uvjet za pohađanje radionica je da polaznici imaju predznanje iz osnova programiranja (u bilo kojem programskom jeziku).

Informatički klub Futura oba ciklusa radionica organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *