Blaž Pezo je novi predsjednik Županijskog nogometnog saveza: ‘Rad u sportu više je obveza nego zadovoljstvo!’

510

Ravnatelj Lučke uprave Blaž Pezo u nogometu je skoro cijeli život – od treniranja mlađih kategorija, igranja u županijskim ligašima pa sve do suđenja. Stoga i ne iznenađuje da je na nedavnoj redovnoj izbornoj skupštini izabran za novog predsjednika Županijskog nogometnog saveza.

U razgovoru za Dubrovačku televiziju istaknuo je kako mu je cijeli život zapravo prožet nogometom. 

– Od subote sam na funkciji novog predsjednika, a rad u sportu je više obveza nego zadovoljstvo. Problema u Županiji ima mnogo, a posebno su izraženi problemi nogometne infrastrukture – kazao je Pezo istaknuvši kako ni sam Grad Dubrovnik nema riješenu nogometnu infrastrukturu.

– Ali evo nadam se kako će se krenuti s rješavanjem sportske dvorane u Gospinom polju i stadiona u Lapadu, a uz to  i ostalih sportskih terena, poglavito nogometnih u ostatku Županije. 

Na pitanje hoće li Dubrovnik uskoro imati stabilnog drugoligaša Pezo je kratko odgovorio ‘kako smo na dobrom putu, ali je ipak dug put do prve lige.’

Inače, Pezo je na mjestu predsjednika Županijskog nogometnog saveza zamijenio Mata Dugandžića iz Komina, a Savez bi trebao voditi do 2021. godine.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *