Davorko Obuljen o mogućoj kandidaturi za čelno mjesto TZ-a Grada Dubrovnika

425

Spekulira se kako bi direktoricu Turističke zajednice Grada Dubrovika Romanu Vlašić, koja je na toj funkciji od 2013. godine, mogao zamijeniti donedavni zamjenik župana dubrovačko-neretvanskog Davorko Obuljen, koji je visoko kotirao i za izbor direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, međutim na tu poziciju je  izabran Kristjan Staničić iz Rijeke.

 

Kao nekadašnji predsjednik Uprave hotela Maestral, Obuljen ima iskustva u poslovima vezanim za turizam. Upitan za komentar, evo što je Obuljen kazao.

– Natječaj tek treba biti oglašen, ako ga uopće bude, pa se onda ja trebam prijaviti. Trenutno ne mogu reći ništa više o tome.

Na upit namjerava li se prijavit za navedenu poziciju, kaže kako prvo treba vidjeti natječaj i znati ispunja li sve uvjete.

– Iskreno, obzirom na ove nove smjernice Gradske uprave, mislim da bi čak to bio jedan sjajan izazov i zanimljiva stavka u mojoj karijeri, tako ako se na tome ustraje apsolutno sam zainteresiran – rekao je, dodavši kako na rad trenutne direktorice Vlašić nema značajnijih primjedbi.

Podsjetimo, Obuljen ima veliku podršku turističkih djelatnika Dubrovnika i dubrovačkog HDZ-a, te obzirom da je odustao od kandidature za zamjenika župana u prilog mu ide  bogata karijera i iskustvo koje je stekao relativno mlad. Rođen 1976. godine, karijeru je gradio od mjesta direktora gradskog poduzeća UTD Ragusa (2004.-2005.) do predsjednika Uprave Hotela Maestral (2005.-2013.), a u međuvremenu i kao poduzetnik s partnerima u Dubrovniku.

Inače, direktora TZ-a postavlja Turističko vijeće na čelu s predsjednikom TZ-a.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *