DO SRIJEDE! Iskoristite akcijske cijene ulaznica za koncerte u Revelinu

345

Festa sv. Vlaha i koncert Željka Bebeka u Revelinu datumski je sve bliže, a posebne akcije koje možete ostvariti samo u uredu Revelina iskoristite do ove srijede, 31. siječnja.

Veliki interes vladao je protekli tjedan za sve nadolazeće koncerte koje imate priliku odslušati u Revelinu. Stoga je akcija na cijene i pakete ulaznica i dalje na snazi sve do kraja mjeseca, točnije do ove srijede 31. ovog mjeseca. 

Željko Bebek pjevač je koji otvara koncertnu 2018. sezonu u Revelinu, a samo do srijede vrijedi akcija 2+1 gratis ulaznica po cijeni od 140 kuna. 

Iskoristite akciju i nabavite ulaznice iz prvog kontingenta po cijeni od 100 kuna za koncert Severine i Saše Matića. Od četvrtka 01. veljače u prodaju kreće drugi kontingent ulaznica po cijeni od 150 kuna.  Na Uskrs, 01. travnja u goste nam stiže Jole, a u ponudi je akcija 2+1 gratis na cijenu regularne ulaznice.

Ostvarite 50% popusta na SVE cijene ulaznica za koncert Hladnog Piva. 

Pametno iskoristite ove akcije i uštedite novac, te na vrijeme nabavite ulaznice za sve nadolazeće koncerte. Ured Revelina otvoren je od 09-16 sati, stoga požurite do zgrade Duhana i nabavite ulaznice za sebe i prijatelje što prije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *