EKSKLUZIVNO/ IVICA ROKO ODLUČIO: Osim liste za GV, kandidirat ću se za dubrovačkog gradonačelnika!

7163

Ivica Roko ekskluzivno je potvrdio za Dubrovnik INsider: Ne idem samo sa nezavisnom listom za Gradsko vijeće, nego se kandidiram i za dubrovačkog gradonačelnika!

Naime, Ivica je poznati dubrovački karićar, rodom iz Zamasline, koji živi u Mokošici. Već dugo govori kako netko mora biti uz narod i za narod, pa je stoga odlučio i ići na lokalne izbore.

Potpisi za listu i kandidata za gradonačelnika, skupljat će se, kažu oni koji ga podržavaju, kada za to dođe vrijeme. S predstavljanjem liste neće izaći prije službenog početka kampanje. Mislili su na sve, pa tako na njihovoj listi ima 40% žena. Smatraju kako će probuditi spavače, najviše mlade koji inače ne izlaze na izbore.

Uvjereni su kako će osvojiti mandate u Gradskom vijeću, zbog neposrednosti njihovog kandidata. Kako kažu, ovo je šamar svima, današnjem društvu i trenutnoj politici.

-Potrebno je imati više glasova glasača za Gradsko vijeće, nego prijašnjih godina zbog promjene zakona. To su namjerno napravili, da me se riješe!, kazao nam je Ivica Roko.

Uz slogan “Svi za Roka, Roko za sve” te s obzirom na podršku koju ima u dubrovačkoj javnosti, mnogima bi mogao pomrsiti račune.

Što je još rekao za naš portal, pogledajte u videu:

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *