(FOTO) Dubrovački salserosi na jubilarnom Sarajevo Salsa Congressu

452

Članovi Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik sudjelovali su na jubilarnom desetom izdanju međunarodnog festivala Sarajevo Salsa Congress, koji se od 25. do 28. siječnja 2018. godine održao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Dubrovački su plesači i ove godine bili zastupljeni u rekordnom broju, njih gotovo 40, a na festivalu, koji je okupio osamstotinjak sudionika, bili su i salserosi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Turske, Austrije, Njemačke, Kube, Finske…

Dubrovčani su na radionicama nadogradili svoje znanje iz salse, bachate, kizombe, sona, timbe, reggaetona, rumbe, cha cha te bachatanga, a središnji događaji sva četiri dana festivala bili su naravno salsa partyji uz sjajne DJ-eve. Zajednička je ocjena dubrovačkih salserosa kako je ovo bio najbolji SSC dosad, sa sjajnim domaćinima, izvrsnim predavačima te predivnim iskustvima na plesnom podiju i izvan njega!Po povratku s festivala Udruga Ritmo de Salsa nastavlja sa svojim redovitim radom, a vrijedi istaknuti kako će krajem veljače udruga proslaviti svoj peti rođendan, kako drukčije nego salsa partyjem.

Odlična zabava, druženje, ples i uživancija u pozitivnoj atmosferi bio bi kratak opis neprofitne udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik, koja već gotovo pet godina okuplja zaljubljenike u afro-karipske plesove. Osnovana je s ciljem razvoja salsa scene na jugu Hrvatske te povezivanja s ostalim salsa školama.

Više o aktivnostima Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik može se saznati na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/ritmodesalsadubrovnik
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *