(FOTO) Održan drugi Dubrovnik Aquathlon: Evo tko su pobjednici!

630

Sportska manifestacija Dubrovnik Aquathlon 2017. održala se ovu nedjelju okupivši 82 sudionika. Startna pozicija bila je na plaži Banje, plivalo se 1000 metara, nakon čega su sudionici trčali dionicu od 5000 metara do sv. Jakova i nazad.

Pobjednici ovogodišnjeg Dubrovnik Aquathlona su redom: Luka Dumančić, Jakša Diklić i Luka Grgorinić

 

Akvatlon je danas sve popularnija ljetna varijanta multi-sporta, a Dubrovnik je idealna destinacija za organizaciju Akvatlon utrka. Drugi Dubrovnik Akvatlon je ugostio razne profesionalne i rekreativne sportaše iz RH i susjednih zemalja.  Ovo je prva utrka iz nove dolazeće serije dubrovačkog multi-sporta: EARTH, SEA & FIRE. 

– Planiramo u 2018. integrirati sve naše utrke na području županije u jednu jedinstvenu multi-sport ligu kojoj smo dali zajedničko ime EARTH, SEA & FIRE, a koja će se sastojati od 3-4 duatlona, 3-4 akvatlona i prvog dubrovačkog Triatlona. Earth (Zemlja) element trčanja, bicikle; SEA (More) plivanje, FIRE (Vatra) – energija koja se stvara na ovakvim događanjima i u atmosferi, a ponajviše u energiji koju natjecatelji ulažu da bi postigli svoje najbolje rezultate i energije koju navijači prenose na svoje favorite! Prvi dubrovački Međunarodni Triatlon kojeg planiramo za 2018. će biti ujedno i glavna multi-sport utrka u sezoni 2018. i kao takva jedinstvena za Dubrovnik, a i šire – ističu organizatori.

Organizator utrke je Triatlon Klub Dubrovnik s partnerima Dubrovački Savez Športova, Turistička Zajednica Grada Dubrovnika i Banje Beach Club. Pravo su imali sudjelovati svi, i mladi i stari, i rekreativci i profesionalci.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *