(FOTO) Održana humanitarna manifestacija Dan ljute naranče 2018.

414

Udruge DEŠA – Dubrovnik i Dubrovačka naranča humanitarnom su manifestacijom Dan ljute naranče, održanom danas ispred Sponze za Katarinu Nobilo,  djevojku koja boluje od cerebralne paralize i kojoj je potrebna terapija ne bi li prohodala, prikupili  vrijednih 8 000,00 kuna. 

Za potrebe ove akcije brojni dubrovački restorani, hoteli i slastičarne izradili su torte i slastice s nagrađivanim džemom od ljute naranče. Iz DEŠA-e ističu kako bez njihovog angažmana, ne bi ostvarili ovakav rezultat. Stoga od srca zahvaljuju  nesebičnim donatorima: 

Dubrovnik Sun Gardens, Adriatic Luxury Hotels,Dubrovnik Riviera Hotels,  Valamar Hotels and Resorts,Hotel Petka,Hotel Lero,Restoran Mimoza, Restoran Klarisa, Restoran Nautika, Turistička i ugostiteljska škola,Slastičarna Dolce Vita, Slastičarna Ana, Slastičarna Arija, Pekara Pogača Babin kuk

Također veliko hvala volonterima DEŠE koje su pomagale pri prodaji slastica i naravno  od srca se zahvaljujemo svim građanima i posjetiteljima Feste svetog Vlaha koji su podržali ovu akciju i time  pomogli Katarini! 
Akcija prikupljanja sredstava za pomoć Katarini se nastavlja.

Stoga ako ste propustili doći na Dan ljute naranče, a svakako biste htjeli pomoći, sredstva možete uplatiti na sljedeći račun:

Račun Katarine Nobilo:IBAN: HR83 2330 0033 2535 8181 2

A za uplate u eurima na devizni račun Željko Nobilo:IBAN: HR 8723300033201615154
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *