(FOTO) PROJEKT GOTOV ZA 365 DANA: Gradonačelnik sa suradnicima obišao radove na nadogradnji ‘Palčice’

382

Gradonačelnik Grada Dubrovnika zajedno sa zamjenicom Orlandom Tokić, pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Srđanom Todorovskim te ravnateljicom Dječjih vrtića Dubrovnik Bojom Milan Mustać, obišao je danas radove na nadogradnji dječjeg vrtića Palčica.

– Započinjemo s prvom velikom investicijom za predškolski odgoj za što je potrebna izgradnja vrtića ili nadogradnja postojećih. Ovdje se radi o nadogradnji postojećeg vrtića Palćica. Cilj je nastaviti i dalje sa sličnim projektima, očekujemo novi vrtić u Mokošici i važno je da sve ono što je uključno u Proračun 2018. sada se počinje i realizirati – istaknuo je gradonačelnik Franković.

O samim detaljima projekta, više je rekao pročelnik Srđan Todorovski.

– Vrtić će dobiti dvije nove etaže, prizemlje i kat, u razini s postojeći vrtićem. Radi se oko 500 kvadrata po etaži, također na krovu će biti dječje igralište. S ovim projektom dobiva se i novi ulaz u vrtić i deset parkirališnih mjesta – rekao je Todorovski.  

Ravnateljica vrtića Milan Mustać naglasila je kako dječji vrtići jedva čekaju novog sv. Vlaha.

– Za iduću Festu ćemo imati novi vrtić. Mi smo na putu da riješimo nedostatak mjesta za upis nove djece. Ovim projektom ćemo dobiti jako puno na kvaliteti dječjih vrtića Dubrovnik – kazala je Milan Mustać.

Podsjetimo, nadogradnja vrtića Palčica je investicija od 11 i pol milijuna kuna koja bi trebala biti gotova za točno godinu dana.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *