(FOTO) Štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac pomažu u ukrašavanju dubrovačkih restorana i kafića

147

Kako se bliži blagdansko vrijeme tako štićenici rehabilitacijskog centra Josipovac imaju pune ruke posla izrađujući raznorazn ukrase za božićnu jelku ali i za ukrasiti prostor. Danas su ukrašavali i jedan dubrovački restoran rekavši da su to počeli raditi tek od ove godine. 

-Svake godine imamo naše prodajne izložbe za Božićne i Novogodišnje blagdane. Počeli smo s ukrašavanjem prostora restorana i kafića te je to novo, ali naravno imat ćemo i priredbu 5.prosinca u 10 30 sati gdje će naši korisnici svečano promovirati svoje blagdanske čestitke koje izrađuju svake godine-kazala je Marina Sambrailo, ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac. 

Štićenici su bili preponosni na svoj rad, te su kazali kako su se za ovo pripremali tokom cijele godine. 

-Sretni blagdani svima i lijep pozdrav. Danas prvi put ove godine kitimo jelku i baš mi je drago i lijepo mi je. Trudili smo se cijele godine za ovo. Svake godine se se trudimo da napravimo što više ukrasa i okitimo bor, a ovo je jedan predivan doživljaj i ugođaj-kazala je Selma, štićenica Josipovca. 

Centru za rehabilitaciju Josipovac možete pomoći i Vi ako ništa barem posjetom jer oni jedva čekaju da s nekim popričaju i razvesele ih.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *