(FOTO) Turkinja je milijunta posjetiteljica dubrovačkih zidina!

384

U prostorijama Društva prijatelja dubrovačke starine (DPDS) danas je organiziran doček za milijuntu posjetiteljicu zidina u 2017. godini čak 23 dana ranije. Riječ je o Turkinji Merve Oden iz grada Burse koja je u Dubrovnik stigla u pratnji mame, a dočekao ih je tajnik DPDS-a Denis Orlić koji je ovom prilikom mladoj posjetiteljici uručio poklon.

– Ovo nije samo odraz trenda povećanog broja dolazaka u Dubrovnik, to je znak i naše izvrsnosti. Kad pogledate neke relevantne podatke poput onih na Trip Advisoru,  konkretno za naš lokalitet ispod Minčete ima 420 komentara, 20-ak ih je vrlo dobrih, a svi ostali su izvrsni. Dokazali smo da se izvrsnošću može postići ovakav rezultat i nastavljamo raditi kao što smo i dosad radili – naglasio je Denis Orlić.

Dodao je kako dogodine još prije očekuju milijuntog posjetitelja.

 – Moram istaknuti kako ovaj broj posjetitelja postaje limitiran samo fizičkom protočnošću zidina, da to traje cijelu godinu moglo bi se održati. Ovako smo već došli do jedne granice kad po onim uskim dijelovima ljudi više ne mogu prolaziti – kazao je tajnik DPDS-a Denis Orlić.

Merve Oden istaknula je kako je vrlo uzbuđena zbog ovog dočeka i kako nije mogla vjerovati da je ona milijunta posjetiteljica. U Dubrovniku će ostati četiri dana, a ovdje je stigla na nagovor mame.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *