(FOTO) Zamjenica Marević obišla milijun kuna vrijedne radove na školama u Metkoviću

233

Zamjenica Žaklina Marević obišla je radove u osnovnim školama Stjepana Radića te Don Mihovila Pavlinovića u Metkoviću vrijedne više od milijun kuna koje najvećim dijelom financira Dubrovačko-neretvanska županija.

U OŠ Stjepana Radića za izmjenu parketa u četiri učionice izdvojeno je 280 tisuća (od čega 120 tisuća kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije), za sanaciju dvorišta matične škole i PŠ Mlinište izdvojeno je 100 tisuća kuna, za izmjenu rasvjete u dvorani i hodnicima škole 72 tisuće kuna dok je za sanaciju igrališta izdvojeno 12 500 kuna.

Ukupan iznos je veći od 460 tisuća kuna.U osnovnoj školi Don Mihovila Pavlinovića za rekonstrukciju podova i izmjenu parketa u sportskoj dvorani Dubrovačko-neretvanska županija izdvojila je 416 tisuća kuna, za sanaciju zidova, oluka, stropa i rasvjete u dvorani izdvojeno je više od 103 tisuće kuna, a za sanaciju košarkaškog igrališta osigurano je više od 21 tisuće kuna. Ukupna vrijednost investicija veća je od 540 tisuća kuna, a gledajući ove obje škole u Metkoviću, vrijednost radova prelazi milijun kuna.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *