(FOTO) ZL Dubrovnik donirala rashladni agregat Općoj bolnici! Tolić: Ovim primjerom želimo motivirati i ostale

393

Zračna luka Dubrovnik danas je uručila rashladni agregat Općoj bolnici Dubrovnik. Agregat bi trebao riješiti problem hlađenja u objektu A koji je izvan funkcije gotovo deset godina i gdje se nalaze odjeli Pedijatrije, Ginekologije, Oftalmologije, Neurologije i Psihijatrije. Uz predstavnike Uprave OBD na čelu s ravnateljem bolnice Marijem Bekićem, događaju je nazočio i direktor ZLD Roko Tolić kao i direktor tehnike i inženjeringa Tomislav Macan.

Ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić zahvalio se Zračnoj luci istaknuvši kako su njihove donacije jako vrijedne jer pripomažu tome da se pacijenti bolje osjećaju, ali i da se određene djelatnosti u bolnici bolje obavljaju.

– Zračna luka Dubrovnik je pozitivan primjer suradnje. Prepoznali su i odvojili određena sredstva kako bi pomogli poslovanje bolnice u smislu povećanja porasta terapija. U ime dubrovačke bolnice koristim priliku da se zahvalim ZL na svemu što čine i što će još činiti – rekao je Bekić. 

Direktor ZLD Roko Tolić kazao je kako Zračna luka čitav niz godina potpomaže bolnicu jer je to društvena odgovornost.

– Ovo je zaista jedina sofisticirana medicinska ustanova na našem području na kojoj se liječe svi stanovnici ove Županije. ZL Dubrovnik kao jedno od vodećih poduzeća  želi, hoće, mora i treba davati na ovakav način svoj obol kako bi kvaliteta života svih stanovnika bila zastupljena kroz kvalitetnu medicinsku skrb. Mi smo niz godina prilično tihi i diskretni u takvoj pomoći i možda je baš ovakav trenutak, u kojem se trenutno nalazi hrvatsko zdravstvo, prilika da naš primjer slijede i ostali – naglasio je Tolić.

U sklopu projekta razvoja ZL Dubrovnik njihov postojeći uređaj iz 2006. godine postao je suvišan te je Zračna luka tražila mjesto gdje bi rashladni agregat najbolje poslužio. U komunikaciji s OB Dubrovnik došlo se do rješenja i još jedne vrijedne donacije koju je Zračna luka uručila dubrovačkoj bolnici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *