(FOTOGALERIJA) NA TERAPIJI: Premijerno prikazana predstava u kojoj će svatko pronaći dio sebe

515

Večeras s početkom u 20 sati u kazalištu Marina Držića premijerno je prikazana predstava ‘Na terapiji’ redateljice Nenni Delmestre dok je tekst napisao pisac, dramatičar i glumac Argentinac Matias Del Frederico. 

Za predstavu ‘Na terapiji’  Del Frederico je primio nagradu ACE (udruga argentinskih kritičara), argentinsku prestižnu nagradu za najbolja kazališna i filmska ostvarenja te je bio nominiran za španjolsku nagradu za scensku umjetnost MAX istaknuvši se kao pravo otkriće na dodjeli kazališnih nagrada Trinidad Guevera. 

Radnja predstave vrti se oko tri para koja idu na terapiju i imaju različite sukobe, ali i zajednički cilj: težak zadatak prolaženje kroz zajednički život. Kazališno djelo ‘Na terapiji’ proizlazi iz potrebe da se dublje uđe u svijet parova, te su 200mg/dl Triglicerida i terapija bili idealan okidač za nastajanje ovog kazališnog djela. 

Reprizne izvedbe se izvode u nedjelju 29.listopada te u četvrtak 2.studenog, pa ako slučajno niste rezervirali kartu još je na vrijeme, a sigurno nećete požalit  jer iako je tema ozbiljna, popraćena je i smijehom dok dugi aplauz nakon predstave pokazuje koliko se zapravo predstava svidjela publici. 

Tko je sve bio na domjenku iza premijere pogledajte u fotogaleriji, te također par isječaka iz predstave.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *