(FOTOGALERIJA) Otvorena prva izložba fotografija Vedrana Jerinića

220

Fotograf Vedran Jerinić otvorio je večeras svoju prvu izložbu fotografija koju je postavila Udruga Audiovizualni centar Dubrovnik u prostoru Luže u kinu Sloboda.

Izložba je presjek dugogodišnjih radova prema odabiru samog autora. Jerinić je svoj opus započeo još tijekom studentskih dana na Sveučilištu u Dubrovniku, a potom se profesionalno usmjerio i gradio u radu kroz medije i razne profesionalne projekte.

– Izložili smo 27 fotografija. Ja nisam došao na ideju, već su moji prijatelji i kolege iz Udruge AVCD predložili ideju koju sam prihvatio, malo je izmijenio. Ovi motivi koji su izloženi na slikama su mi se činili najkvalitetniji, a meni osobno i najdraži – istaknuo je autor same izložbe Vedran Jerinić, zahvalivši se Kinematografima Dubrovnik na ustupljenom izložbenom prostoru 

Motivi fotografija koje su izložene dolaze iznutra, neovisno o tome jesu li zabilježene monumentalne dubrovačke građevine, ljudi na cesti ili netaknuta priroda na ukupno 27 fotografija koje su predstavljene. 

Žarko Dragojević član Udruge Audiovizualni centar Dubrovnik kazao je kako je bilo lijepo surađivati s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom Vedranom Jerinićem.

– Na ideju smo došli prije više od godinu dana. O tome smo pričali na kavama i na nekim ozbiljnijim atmosferama. Na kraju svega smo se odlučili za tih 27 fotografija, na samom kraju godine u sklopu godišnjeg programa Udruge AVCD. Nadam se da je ovo tek prva u nizu izložba Vedrana Jerinića, jer njegov rad zbilja cijenimo – naglasio je Dragojević.

Izložba ostaje otvorena dva tjedna.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *