(FOTOGALERIJA) POVODOM SVIH SVETIH: Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Boninovu i Domobranskom groblju

314

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, predstavnici Grada Dubrovnika te Dubrovačko-neretvanske županije odali su počast svim poginulim i preminulim braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen križa na Boninovu. 

-Vijenci su položeni braniteljima, ali ne samo njima već svima koji su preminuli i koji počivaju na ovim grobljima. Ovo su dani kada se sjećamo svih onih koji više nisu s nama te im na ovaj način odavamo poštovanje-kazao je gradonačelnik Franković. 

Vijence su položili i predstavnici  Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske, Ministarstva obrane, Ministarstva branitelja zajedno s predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik te udruge Hrvatski domobran.

Nakon polaganja vijenca i paljenja svijeće pored Spomen-križa na Boninovu, položeni su vijenci i zapaljene svijeće i na Domobranskom groblju u Gospinu polju.

-Danas smo odali počast svim umrlim i poginulim.Posebno smo naravno odali počast poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, sjećamo se svih preminulih ali našim braniteljima davamo posebnu počast jer su dali svoj život za slobodu i samostalnost Hrvatske, a u našem slučaju i za oslobođenje juga Hrvatske-kazao je župan Dobroslavić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *