Grad Dubrovnik ponovno započeo s dodjelama potpora za zapošljavanje pripravnika

236

Upravni odjel Grada Dubrovnika za turizam, gospodarstvo i more, temeljem članka 8. Odluke o dodjeli potpora za zapošljavanje pripravnika i Zaključka gradonačelnika Grada Dubrovnika Mata Frankovića raspisao je natječaj za dodjelu potpora za zapošljavanje pripravnika na području Grada Dubrovnika u 2018. godini.

Visina pojedinačne mjesečne potpore za zapošljavanje iznosi 2.800 kuna, a dodjeljuje se tijekom pripravničkog staža (godina dana) pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju registriranu gospodarsku djelatnost na području Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, visina potpore za zapošljavanje pripravnika do sada je iznosila 2.500,00 kuna, a odlukom Gradskog vijeća Grada Dubrovnika taj iznos za 2018. godinu povećan je za 300 kuna.
Za provođenje Odluke o dodijeli potpora za zapošljavanje pripravnika u proračunu za 2018. godinu osigurano je 1.400.000,00 kuna.

Uvjeti, kriteriji i način dodjele potpora, prava i obveze pripravnika i korisnika potpora za zapošljavanje, te način isplate potpore moguće je pronaći OVDJE.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *