Iberia pojačava letove za Zagreb i Dubrovnik

331

Španjolski nacionalni zračni prijevoznik Iberia, član globalnog udruženja zračnih prijevoznika OneWorld, za ljetni red letenja 2018. godine najavio je drugi val pojačanja na linijama prema Hrvatskoj.

U prvom valu pojačanja na liniji Dubrovnik – Madrid u srcu sezone najavljeno je 14 letova tjedno, odnosno četiri leta tjedno više nego prošle godine. Sada, nakon drugog vala pojačanja, u ponudi je 16 letova tjedno na ovoj ruti u srcu sezone, odnosno svaki dan po dva dolaska, s tim što će utorkom i petkom biti tri dolaska. Linija Zagreb – Madrid prema prvom valu pojačanja trebala je imati u srcu sezone osam letova tjedno, odnosno tri više nego prošle godine.

Sada je u ponudi trinaest letova tjedno i u srcu sezone, odnosno svaki dan s tim što će utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom biti po dva dolaska, a srijedom čak tri dolaska na ovoj ruti. Na trećoj liniji, Split – Madrid, nema dodatnog pojačanja u drugom valu pa ostaje prema najavi iz siječnja ove godine: sedam letova tjedno, odnosno tri više nego prošle godine.

Na ovim linijama letjet će naizmjenično zrakoplovi tipa Airbus A321, Airbus A320 ili Airbus A319, piše AVIORADAR 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *