Imamo dobitnicu Arbotegine “Royal Everlasting”, bogate noćne anti-age kreme

324

Arbotega je originalno i zaštićeno ime dubrovačkih korijena. Arboretrum, park prirode u Trstenome, Apoteka – druga najstarija ljekarna u Europi iz 1317 godine, Art Botega – umjetnost trgovine, koja je stoljećima omogućavala slobodu i bogatstvo Dubrovnika. Naše vrijednosti ugrađene su u svaki proizvod: prirodno, profesionalno, umjetnički.

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu svih proizvoda.

Tri linije proizvoda: Lokrum Sun, za njegu koze tijekom ljeta, Arbotega Day and Night proizvodi, kojima blistate na ulicama svjetskih gradova, te posebna Cvijeta Zuzorić Beauty, luksuzna linija, posvećena najljepšoj i najmudrijoj Dubrovkinji.

Profesionalni razvoj proizvoda provode najbolji dizajneri, stručnjaci i laboratoriji u Hrvatskoj, nastavljajući dubrovačku tradiciju ljekarništva i medicine.

U prvom krugu darujemo ROYAL EVERLASTING bogatu noćnu anti-age kremu.

– Vrhunski prirodni anti-age sastojci
– Intenzivna njega
– Smanjuje vidljivost bora
– Instant efekt punoće, poboljšanog tonusa i svilenkaste glatkoće

Intenzivno regenerativna krema s inovativnim kompleksom dragocjenih prirodnih anti-age sastojaka: matične mliječi i eteričnog ulja smilja, uz dodatak fragmentiranog i nativnog hijalurona te vitamina E. Bogata noćna njega za smanjivanje vidljivosti plitkih i dubokih bora s instant efektom punoće, poboljšanog tonusa i svilenkaste glatkoće.

Dobitnica prvog kruga nagradne igre je LUĆI ŽUNIĆ. Zamolili bi dobitnicu da se javi na kontakt broj 095 385 0344 radi dogovora o preuzimanju nagrade.

Pratite nas i dalje, jer novi krug kreće uskoro…

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *