IMAMO DOBITNICU LA ROCHE POSAY I M.E.V. FELLER DARIVANJA!

391

Nastavljamo s ljetnim darivanjima portala Dubrovnik INsider, a eljekarna24.hr za naše čitatelje pripremila je fantastične poklon pakete.

Dobitnica prvog kruga darivanja je Daniela Puhiera, koja nam se može javiti na kontakt broj 095 385 0344 radi dogovora o preuzimanju poklona.

LA ROCHE POSAY PURE VITAMIN C SERUM jedinstveni je obnavljajući serum protiv starenja kože s visokom koncentracijom čistog vitamina C, salicilnom kiselinom i smirujućim neurosensinom s fiziološkim pH kože, za otkrivanje potpunog sjaja čak i osjetljive kože.

Koža je u trenu mekša, hidratizirana i sjajnija. Bore i tanke linije su smanjene.
Kao da je transformirana, tekstura i ten kože djeluju ujednačenije. Koža je glađa i ujednačena te dostiže svoj puni sjaj.

LA ROCHE POSAY PURE VITAMIN C10 SERUM – VRAĆA POTPUNI SJAJ I BLISTAVOST KOŽE

Umorni ste i iscrpljeni?

M.E.V. Feller® Multi 100 % kapsule, izvor su esencijalnih vitamina i minerala u 100 % preporučenom dnevnom unosu sadržavaju čak 23 aktivna sastojka, a preporučuje se jedna kapsula na dan uz obrok. Vitamini A, C i D, bakar i cink pridonose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Vitamin B2, niacin, vitamin B6, folna kiselina, vitamin B12, željezo i magnezij pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.

M.E.V. FELLER® MULTI 100 % – JEDINA KAPSULA KOJA VAM TREBA

Bliži nam se i La Roche Posay i M.E.V. Feller vikend sa super popustima! NAHRANITE SVOJU KOŽU IZVANA I IZNUTRA od 17.06.-20.06.2021.

LA ROCHE POSAY– popust 20%

MEV FELLER (osim paketa)– popust 30%

BESPLATNA DOSTAVA ako u košaricu ubacite barem jedan La Roche Posay i barem jedan M.E.V. Feller proizvod, upišite kod ZAJEDNO.

Nahranite svoju kožu izvana i iznutra visoko kvalitetnim brandovima.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *