Iz DUSTRA-ine radionice super vijesti za sve studente i mlade do 30 godina

517

Dubrovačka stranka na čelu s predsjednikom Željkom Ragužem danas je u svojim prostorijama predstavila karticu za mlade pod imenom DUSTRICA koja će svim korisnicima omogućiti niz pogodnosti.

Kartica je zamišljena tako da svim studentima i mladima do 30 godina omogućuje popuste u ugostiteljskim objektima, kafićima, restoranima, slastičarnama, frizerskim i kozmetičkim salonima, fitness centrima, fotokopirnicama i svim mjestima koja bi studentima i mladima mogla koristiti. 

– Isto tako svaka firma ili obrt koji smatraju da bi mogli doprinjeti samom radu kartice ovdje su više nego dobrodošli. Bitno je pripomenuti da mi ovdje kao stranka sudjelujemo smao kao posrednici između objekata i potrošača, u ovom slučaju mladih i studenata – istaknuo je Raguž.

Cijena ove kartice iznosi deset kuna jednokratno, i ne podrazumijeva nikakav drugi trošak, osim u slučaju ako se izgubi,  ponovno vađenje kartice plaća se isto deset kuna.

– Ovim putem želim se zahvaliti Foto staru koji se ponudio sudjelovati u samom projektu izrade kartica, a korisnici će tamo kartice moći i kupiti. Veliki dio objekata već je načelno pristao sudjelovati u ovom. Ovdje nije cilj dovesti neke skupe restorane, studentima i mladima to ne znači. Ovdje se radi o objektima u blizini fakulteta i objektima u kojima mladi zalaze tijekom dana i večernjih sati – kazao je predsjednik DUSTRA-e. 

Dodao je kako danas samo predstavljaju karticu, a narednih mjesec dana prikupljaju ponude.

– Dosad imamo 40-ak objekata koji su odlučili sudjelovati u projektu, a nakon mjesec dana bit će vidljivo o kojim se objektima radi na našim službenim stranicama – kazao je Raguž zahvalivši se svim mladima, studentima Dubrovačke stranke ‘koji su vrijedno sudjelovali u cijelom procesu izrade kartice i pravilnika’.

– Oni će imati puno posla obilaziti same objekte kako bi dogovorili sve pojedinosti. Ne vidim načina da neka mlada osoba na području Dubrovnika ne bude imatelj iste, s obzirom da će u lokalima dobivati popuste, a trošak kartice je samo deset kuna. 

Raguž je dodao kako nije objektivan kad kaže da očekuje ‘veliki bum’ kartice.

– Napokon ćemo dobiti združene mlade ljude koji će imati popuste u objektima, a zahvaljujem svim objekima koji će nauštrb zarade napraviti jedno dobro djelo – zaključio je Željko Raguž uz kojeg su na predstavljanju DUSTRICA-e sudjelovale studentica Dora Batoš i Kim Simić Miljević.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *