Kako zavesti Škorpiona?

1925

Škorpion je seksipilan, a kada se zaljubi, to je duboko i potpuno. Uvijek izgleda kao da ima nešto opasno o njemu. Možda ne možete odrediti što je to točno, ali je uvijek tu. Često mrmlja sebi u bradu, a vi osjećate kao da uvijek razmišlja. Izgleda opušteno iako znate da posjeduje snagu tornada kada je ljut. Ali nikada, nikada nemojte razljutiti Škorpiona! Prišuljat će vam se odostraga i povrijediti vas takvom silinom da nećete znati što vas je snašlo.

Da, sa Škorpionom se uvijek nešto događa neposredno ispod površine. On je lukav i zna kako napraviti da stvari idu onako kao on to želi. Škorpion također govori samo pola onoga što mu je na umu. Tajnovit je i vrlo rezerviran. Iako se čini prijateljski i otvoren, Škorpion je vrlo zatvoren. Čega se najviše boji? Da ćete ga prokužiti, razotkriti i saznati što mu se stvarno mota po glavi.

Škorpion je također vrlo ponosno stvorenje, odlučno i tvrdoglavo. Zašto ga je tako teško shvatiti? Pa, za početak pun je kontradiktornosti. Škorpion često postaje opsjednut nekim tko nije dobar za njega (kao Bik). Lovit će potencijalnog partnera i neće odustati dok se ovaj smrtno ne zaljubi u njega. Vrlo je povučen, ali mrzi osjećaj usamljenosti. Želi vam reći sve svoje tajne, ali neće progovoriti niti o jednoj. Svi Škorpioni nešto skrivaju iz prošlosti i nisu otvorene knjige kakvima se predstavljaju. U jednom trenu je veseo i pričljiv, a onda odjednom postaje tjeskoban ili ljut.
Ukratko, Škorpion je, u najmanju ruku, potpuno nepredvidljiv. On je tajna, to je sigurno. Dakle, kako doći do Škorpionovog srca? To nije lako. Postoje, međutim, neki trikovi i savjeti koje ćemo vam otkriti.

Škorpion je nevjerojatno ljubomoran i posesivan, ali i zaštitnički nastrojen. Škorpion će vas braniti pod cijenu vlastitog života. Kada se zaljubi onda je to stvarno. Srećom, možete primijetiti da li je Škorpion zaljubljen ili nije. U početku će vas progoniti. Bit će velikodušan i ljubazan. Kada to ponašanje prestaje ili slabi, znat ćete da ste ga počeli gubiti. Nešto se mora učiniti ili će odnos propasti.

Samo imajte na umu da će Škorpion u vezi ostati duže nego što bi trebao. Zbog toga, kada prekida, obično to čini brzo i pomalo bezobzirno. To čini kako bi se zaštitio. Ako vas ostavlja kad još uvijek ima neke osjećaje, on zna da će patiti. Još jednom, Škorpioni su osjetljiviji nego što se čini.

Budite upozoreni jer kada Škorpion napokon završava, to je jednom i zauvijek. Možda ćete ga moći zavesti jednom ili dva puta nakon toga, ali samo ako je on uvjeren da nemate osjećaje za njega, da ne tražite nešto više. To je jedini način na koji Škorpion umije pokazati praktičnu stranu u ljubavi.
Škorpion je jako povezan s transformacijom. Samo povezivanje s jednim od njih će vam promijeniti život na neki način. Dok je Vodenjak, na primjer, neobičan ili jedinstven partner, Škorpion se usmjerava na suprotnosti. Želi nekoga tko stvarno može biti divlji u spavaćoj sobi, a u isto vrijeme, nekoga koga može izvesti u društvo. Seks je također vrlo važan za Škorpiona.

Najbolje vrijeme za važan razgovor je nakon snošaja. Tada je opušten i spreman čuti što imate za reći. Nasmijte ga malo prije nego što počnete. Škorpion se voli smijati, ali na žalost, radi to previše rijetko.

Škorpion nekada može biti jako težak. Ima određene jedinstvene zahtjeve. Voli se motati oko ljudi koje njegov partner ne mora nužno odobravati. Škorpion se često za brak odlučuje kasnije od većine. No, Škorpion voli ljubav i želi biti zaljubljen zauvijek. Voli djecu i prekrasan je, brižan roditelj koji će učiniti sve za svoju djecu.

Je li Škorpion zaljubljen u vas? Niste sigurni? Postoji suptilan test. Ako stvarno želite znati, samo koketirajte s jednim od njegovih prijatelja. U najmanju ruku, on će vam nabrojati njegove loše osobine, u nadi da će vas uvjeriti da je on ipak bolji izbor. U najgorem slučaju, izvući će vas iz restorana i strastveno poljubiti, tako da budete sigurni kome stvarno pripadate. Škorpion je najljubomorniji znak. Teško ga je osvojiti, a morat ćete i manipulirati da ga zadržite. Ali, tako se mora.
Škorpion je također vrlo podređen osjetilu dodira i okusa. Mnogi Škorpioni su odlični kuhari nakon što se malo izvježbaju. Kuhajte za njega i isprobavajte različite okuse. Kombinirajte slano, slatko i ljuto, na primjer. To je afrodizijak za Škorpiona. Vjerojatno neće stići do kraja pojesti ​​obrok. Škorpion će vas odvući u krevet prije nego što pojedete zadnji zalogaj.

Svi Škorpioni su nevjerojatno dobri ljubavnici. Imaju urođeni seksualni instinkt, a vi ćete se osjećati kao da ste nestali s tim tamnim, primamljivim Škorpionom. Često sitnicama pridaje previše važnosti i ne vidi cijelu sliku.

On je perfekcionist. Nakon što ga opustite on će se strastveno predati. Njegov perfekcionizam, u ovom slučaju, je usmjeren na sasvim drugačiji cilj. On vas želi zavesti potpuno i sasvim. Evo jedna stvar o kojoj ne morate brinuti o: ključ uspjeha u spavaćoj sobi je da slijedite njegovo vodstvo. Budite instinktivni i strastveni.

Škorpion zapravo osjeća više nego što si želi dopustiti. Ako priznaje da ima snažne osjećaje za vas najvjerojatnije su jači nego što mislite.

Izvor: centarzdravlja.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *